Program workshop-uri #buneRAU

În cadrul competiției partenerii noștri vor organiza workshop-uri în deschiderea RAU-DEVHACK după cum urmează :


***Programul poate suferi modificări! Vă rugăm să consultați programul final pe data de 18.04.2019 (după ora 20:00)

19.04.2019
11:00-11:50

De la Dev la Ops

Într-o eră guvernată de cloud computing, tranziția unui developer spre DevOps pare inevitabilă.
Workshop-ul va fi o incursiune în călătoria unui developer pentru a face față aplicațiilor din ce în ce mai largi și complexe.
19.04.2019
12:00-13:45

Cum să începi o carieră în industria IT

Acest workshop este dedicat atât celor fără cunoștinte în programare, dar și celor care studiază sau vor să studieze informatica și prezintă avantajele de a lucra în industria IT, cum se invață programarea, ce spun angajatorii și cum să te pregătești pentru un interview.
19.04.2019
14:00-16:00

Construim prima aplicație în Realitate Augmentată

În acest workshop vom vorbi despre ce înseamnă Realitatea Augmentată, ce platforme software de dezvoltare sunt disponibile și te vom ghida pas cu pas spre a construi prima ta aplicație bazată pe Realitate Augmentată folosind platforma Unity și Vuforia.
*Workshop-ul se ține în sistem BYOD (Bring Your Own Device), dar dacă nu vrei să te complici cu setup-ul, iți vom asigura noi unul.
Ce îți trebuie pe setup-ul tău: Te rugăm să-ți instalezi platforma Unity ediția gratuită și să creezi un cont de developer pe Vuforia.
19.04.2019
16:10-18:00

Cum mă pregătesc să obțin fonduri nerambursabile

Suntem Goodwill Consulting - firma Nr. 1 de consultanță în fonduri nerambursabile din România. Ne considerăm cei mai mari susținători și ghizi ai antreprenoriatului. De fiecare dată ne regăsim inspirația în proiectele creative care prin intermediul nostru primesc consultanță și finanțare, de asta pentru noi este esențial ca tinerii din România să fie bine informați cu privire la antreprenoriat, fonduri de finanțare și reușitele pe care le poți avea.
20.04.2019
17:05-18:50

De la programarea din scoala la programarea din firma.

Va invit la discutie. Va invit sa vedem impreuna cum arata programarea, cea care se face in scoala sa vedem care e partea care va place cel mai mult ce va place mai putin, apoi va voi vorbi si eu despre cum arata programarea pe care am facut-o eu pe diversele proiecte la care am lucrat. Apoi vom incerca sa conturam atat asemanarile cat si deosebirile, ca in final sa putem creiona cateva idei care sa ne ajute sa ne adaptam mai usor la primul job.

Programul detaliat al workshop-urilor (etaj, sala, facultate, ora-daca se schimba) se va trimite pe e-mail participantilor în dimineața concursului.