2020 EDITION

RAU-CODER #RAUCoder

30 Mai 2020

Despre
RAU-DEVHACK

RAU-DevHack a început anul trecut, în aprilie 2019, ca o inițiativă a Facultății de Informatică Managerială din cadrul Universității Româno-Americane, prin care s-a dorit organizarea unei competiții de programare pentru elevi și studenți. Ne mândrim cu faptul că cele două secțiuni organizate: Junior, dedicată elevilor de liceu și Senior, dedicată studenților, s-au bucurat de un foarte mare succes! Echipe de studenți de la diferite universități de prestigiu din țară, alături de studenți de la universitatea gazdă au dovedit că pot face față provocării de a coda timp de 24 de ore :) La secțiunea Junior au participat elevi din toată țara, împătimiți ai algoritmicii și programării, cea mai mare parte dintre aceștia participând în mod constant, cu rezultate remarcabile, la olimpiadele și concursurile școlare. Ne-au încântat cu soluțiile oferite de ei!

RAU-CODER

Anul acesta, ne vom concentra atenția asupra elevilor de liceu, cărora le adresăm călduros invitația de a participa la o ediție RAU-CODER în variantă online.

Află mai multe despre concurs pe pagina Despre >>

Prietenii noștri

Image

Profesor Victor MANZ

Profesor la Colegiul Național de Informatică "Tudor Vianu" din București

Modelator al viitorului informaticii românești, distinsul profesor de informatică Victor Manz, prin viziunea și experiența domniei sale, ne-a ajutat să aducem concursul la un nou nivel. Îi mulțumim pe această cale!

Alexandru PETRESCU

Student în anul I la Universitatea Oxford

Multiplu campion la concursurile naționale și internaționale de informatică și proaspăt absolvent al Colegiului Național de Informatică "Tudor Vianu", Alexandru este un membru de onoare al comitetului științific. Mulțumim, Alexandru!

Tudor ROMAN

Elev la Colegiul Național de Informatică "Tudor Vianu" din București

Elev emerit al CNITV și multiplu campion la concursurile naționale și internaționale de informatică, Tudor este responsabilul tehnic al competiției noastre. Mulțumim, Tudor!

Oamenii frumoși de la care a plecat totul...

Image

Constantin Răzvan BARBU

Absolvent al Facultății de Informatică Managerială

RAU-DEVHACK a început datorită experienței noastre acumulate la numeroase concursuri de programare (hackathon 24h-48h).Hai si tu, vreau să ne cunoaștem!

Image

Iulian Daniel GLĂVAN

Absolvent al Facultății de Informatică Managerială, Masterand la programul de studii Informatică Economică

Participarea și câștigarea numeroaselor concursuri de programare m-a determinat să mă implic în acest proiect. Vă invit să participati!

In culisele concursului:

Image

Conf. univ. dr. Alexandru TĂBUȘCĂ

Decan al Facultății de Informatică Managerială
Coordonator/Lead designer secțiunea SENIOR (studenți)

Prin demersul nostru, dorim să stimulăm competitivitatea. Vă invit să participați!

Image

Conf. univ. dr. Daniela Alexandra CRIȘAN

Coordonator secțiunea Junior (RAU-CODER),profesor în cadrul Facultății de Informatică Managerială

RAU-CODER este organizat pentru elevii pasionați de programare. De abia aștept să ne cunoaștem virtual!

Image

Lect. univ. dr. Adam ALTĂR-SAMUEL

Lead designer RAU-CODER, profesor în cadrul Facultății de Informatică Managerială

Subiectele propuse au fost concepute pentru a antrena gândirea analitică și viteza de reacție, ele vor pune în dificultate concurenții.

Image

Lect. univ. dr. Justina Lavinia STĂNICĂ

Lead designer RAU-CODER, profesor în cadrul Facultății de Informatică Managerială

Sperăm să atragem cât mai mulți pasionați de algoritmică și programare și să-i stimulăm să își depășească limitele! Vă aștept cu drag să ne cunoaștem!

Cei care duc mai departe...

Image

Monica Elena RETHER

Studentă in anul II la Facultatea de Informatică Managerială

Eu cred în puterea tinerilor. Ştiu cu siguranță că noi suntem viitorul şi nu vom dezamăgi. Am ales să contribui la desfăşurarea acestui eveniment pentru a cunoaşte şi sprijini mințile luminate ce vor schimba lumea în mai bine. Hai şi arată-ne că tu eşti una dintre acestea!

Image

Ștefan Cristian CUVIN

Student in anul II la Facultatea de Informatică Managerială

Prin intermediul acestui concurs, tinerii au șansa de a se dovedi întregii lumi. Din acest motiv ajut cu drag la organizarea acestui eveniment.